Kide.appin rannekkeenvaihto

MallasAppron Kide.appista ostettujen nettilippujen vaihto rannekkeiksi alkaa huomenna 15.10. Linnanmaan kampuksen vihreillä naulakoilla!

Rannekkeenvaihtopiste on avoinna:
15.10. klo 10-14
16.10. klo 10-14

Nettilipuille on myös varattu yksi lähtöjono Kauppatorilla 16-20.

Jos siis haluat päästä sujuvasti suorittamaan, vaihda rannekkeesi etukäteen!

Kun saavutte rannekkeenvaihtoon, otattehan lippunne valmiiksi esille, jotta lipun tarkastus sujuisi mahdollisimman jouhevasti. Liput löytyvät suoraan Kide.app- sivuston ja sovelluksen ”lompakosta” ja oheisen linkin kautta https://kide.app/wallet. Lippuihin pääsee myös sähköpostiin saapuneen tilausvahvistuksen kautta löytyvän linkin kautta. Huomioittehan, että kuvakaappaus sekä tilausvahvistus ei ole kelvollinen lippu.

Jos et itse pääse rannekkeenvaihtoon, voit lähettää lipun kaverillesi tai uudelle lipunostajalle lompakostasi lipun oikeasta ylänurkasta löytyvän nuolipainikkeen avulla. Lähettäminen tapahtuu vastaanottajan Kide.app tunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen avulla. Tämän jälkeen vastaanottaja saa liput lompakkoonsa sekä sähköpostiviestin varmistukseksi uudesta saapuneesta lipusta. Mikäli lippusi ostaja tai kaverisi ei ole Kide.app käyttäjä, pyydä häntä rekisteröitymään palveluun.

HUOM! Kartan saaminen lähdöstä edellyttää, että ranneke on kiinni ranteessa, eli kaverisi ei voi hakea puolestasi karttaa lähdöstä. Suorittaaksesi sinun on oltava ajoissa Kauppatorilla suoritettavan tutkinnon lähtöaikaan.

Kide.app-lippu toimii myös pääsylippuna jatkoille, jos saavut suoraan jatkoille etkä ole ehtinyt vaihtaa lippuasi rannekkeeksi.