MallasAppron esiintyjät julki!

Päivät kylmenevät ja suorituspäivä lähestyy, joten aika kertoa, ketkä viihdyttävät jatkoilla suorituksesta selvinneitä.

Ilonassa lavalle nousee MANSESTERI nostamaan jatkokansan tunnelmaa. 45 Specialissa puolestaan juhlakansaa viihdyttää DJ:t RONY REX ja LAZ PERKINGS!

MANSESTERI
”Tamperelainen hiphop -yhtye Mansesteri on elävä esimerkki siitä, ettei kestävä artistikehitys tarvitse aina taustalle valtavaa tukikoneistoa.
Konkariräppärit Mc Mane ja Vainis, sekä heidän virallinen keikka DJ, DJ Kalu tuovat vuosi toisensa jälkeen faneilleen uutta herkuteltavaa ja tie yhdeksi maamme kirkkaimmista omakustanneartisteista on ollut lähes tauottoman nousujohteista.
Mansesteri on keikkaillut mm. JVG:n, Elastisen, Apulannan, Robinin, Petri Nygårdin, Mäkin, Mikael Gabrielin, Teflon Brothersin, Brädin, sekä Matti Nykäsen kanssa.”

RONY REX
”Uransa kotibileistä aloittanut Rony Vartio eli Rony Rex on noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista DJ-nimistä. Rony on ottanut yleisön haltuunsa energisellä saundillaan, valovoimaisella presensillään ja terävillä soittotaidoillaan useilla festareilla sekä suurissa klubitapahtumissa ympäri Suomea ja ulkomaita.”

LAZ PERKINGS
”DJ-taiturina sekä tuottajana tunnettu Laz Perkins on remixannut mm. Almaa ja Saaraa sekä karttanut keikkakokemusta mm. Kroatian klubeilla ja Weekend Festivaaleilla. Helsinkiläinen artisti nostettiin YleX:n Läpimurto -äänestykseen 2017 ja debyyttisingle ”Killin’ It” sekä uusi ”FU” huomioitiin Suomen lisäksi Spotifyn Uuden Musiikin -listoilla muissakin Pohjoismaissa.”